Booking

Online booking

Vi har nu mulighed for at tilbyde online booking af standard ydelser.

Hvis dit dyr er sygt skal du ALTID ringe til dyrehospitalet på 97 12 77 20

Det er nu muligt at booke tid til sundhedseftersyn og vaccination, negleklip, sutur fjernelse, samt gratis tandtjek hos veterinærsygeplejersken.

Hvis du er ny kunde på Herning Dyrehospital, skal du først oprette dig som bruger. Du kan dog godt booke en tid i vores kalender når du har oprettet dig selv og dit dyr. Efterfølgende godkender vi din bruger og sender dig Bruger og kodeord via E-mail.

OBS! Hvis du allerede har modtaget en e-mail fra os med bruger og kodeord, skal du benytte knappen Log in, IKKE knappen Opret bruger. Har du glemt dit kodeord så tryk på knappen Glemt kodeord, og vi sender både bruger og kodeord til din e-mail.

Gå direkte til det online booking system HER

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®