Dyrlæge Herning

Din dyrlæge i Herning hos Herning Dyrehospital

Er du på udkig efter en omsorgsfuld og erfaren dyrlæge i Herning, så er Herning Dyrehospital det helt rette valg, når dit kæledyr skal behandles eller opereres. Hos din lokale dyrlæge i Herning behandler vi kæledyr som hunde, katte, fritter, kaniner, gnavere, krybdyr og fugle. Vi tilbyder alt fra sundhedseftersyn, vaccinationer, tandpleje og rådgivning til medicinsk behandling og operationer, altid udført af en erfaren og super professionel dyrlæge.


Udover at være en dyrlæge med et bredt kompetencefelt har vi også vores eget genoptræningscenter. På dette genoptræningscenter kan vi blandt andet tilbyde træning på vandløbebånd, massage, akupunktur og diverse behandlinger med henblik på at holde dit kæledyr sundt og raskt.

Omsorg og faglig dygtighed gør en forskel

Det er netop dit dyrs sundhed, som ligger i vores fokus, hver gang vores dyrlæger skal rådgive eller behandle dit kæledyr. Omsorg, tryghed og høj faglig dygtighed er nøgleordene og vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker sørger altid for, at dit dyr er i trygge hænder ved at behandle omsorgsfuldt og professionelt.

Vi vægter altid familiedyrenes velfærd højt og sørger for en god kommunikation til dig, så både dit kæledyr og du kan føle jer godt behandlet hos jeres lokale dyrlæge. Det er nemlig yderst vigtigt for os, at både du og dit dyr føler jer godt tilpas og i trygge hænder, så snart I træder ind på vores dyreklinik i Herning.

Trygge operationer på dit lokale dyrehospital

Besøg din dyrlæge i Herning, hvis dit kæledyr skal opereres eller have en anden behandling. Vi ved, at du som ejer kan være nervøs for en kommende operation af dit kæledyr.

Som erfarne og omsorgsfulde dyrlæger gør vi alt, hvad vi kan for at guide dig igennem forløbet. Inden dit kæledyr lægges i narkose, undersøger vi det altid for at vurdere hjerte og lunger. Herefter overvåger vi nøje dit kæledyr, så vi er sikre på, at det hurtigt kan komme hjem igen.

Har du spørgsmål vedrørende dit kæledyrs sundhed eller helbred, er du altid velkommen til at kontakte din dyreklinik i Herning på tlf. 97 12 77 20. Uanset hvad du og dit kæledyr har behov for, har vi en dyrlæge, som kan hjælpe jer.

 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®