Såret skal have ro

Såret skal have ro

Det er særdeles vigtigt, at operationssåret får ro hele tiden. Det sikres ved en forbinding eller ved hjælp af en krave, der forhindrer dyret i at slikke i såret. Er der uhindret adgang, kan såret slikkes helt op og nødvendiggøre en ny operation.

Ofte vil en operation kræve medicinsk efterbehandling - for eksempel smertestillende medicin og medicin, der forhindrer infektion i såret. Det informerer klinikken om i forbindelse med hjemsendelsen, ligesom der gives skriftlig besked om medicindoseringen. Oftest skal dyret først starte på medicin dagen efter hjemsendelsen.

I de fleste tilfælde skal stingene i et operationssår sidde i ti dage efter operationen. Det er inkluderet i prisen at få fjernet stingene - og besøget er samtidig en god lejlighed for dyrlægen til at kontrollere, at alt er som det skal være.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®