Hos os

Herning dyrehospital - kat
Herning Dyrehospital

At være kæledyrsejer er et stort ansvar.

Herning Dyrehospital vil gerne være en del af teamet omkring din hund, kat, kanin og gnaver, pindsvin, krybdyr eller minigris. 

På Herning Dyrehospital prioriterer vi dit kæledyrs sundhed højt. Vi ønsker at tage medansvar for dit kæledyrs sundhed – hele dyrets liv. Derfor har vi på Herning Dyrehospital fokus på forebyggende sundhedspleje, og vi tilbyder blandt andet VetPlan-sundhedsplan.

På Herning Dyrehospital holder vi af dyr! Vi har alle erfaring med, hvad det vil sige at være kæledyrs ejer, og hvilket ansvar det giver. 

Har du et sygt dyr, så ved vi på Herning Dyrehospital, hvilke følelser der er forbundet dermed. Du har brug for at komme på et Dyrehospital, hvor både du og dit kæledyr kan føle jer trygge. For både dig som dyreejer - og os som dyrlæger og veterinærsygeplejersker, er det vigtigt, at der er tid til god og klar kommunikation, og derfor har vi valgt at sætte 20 minutter af til alle konsultationer.  

Dit dyr i trygge hænder

Er dit kæledyr blevet sygt, hjælper vi med konsultation, diagnostiske undersøgelser, medicinsk behandling og operationer. På din lokale dyreklinik i Herning har vi desuden et genoptræningscenter, hvor vi kan tilbyde træning/behandling på vandløbebånd, massage og akupunktur. Er der behov for specialer, som vi ikke har i huset, samarbejder vil blandt andet med øjenlæger, hjertespecialister og onkologer (kræft specialister).

I vores prisliste kan du se eksempler på priser på nogle af de mest almindelige ydelser. Har du et problem, hvor du ikke kan finde prisen i vores prisliste, er du altid velkommen til at ringe til os og få et overslag. Ved mere komplicerede tilfælde / operationer vil vi gerne tilbyde dig en gratis forundersøgelse, for at kunne give dig et realistisk prisoverslag.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®